Shape&Soul_logo_CMYK_secondary_x_green

Csoportos
órák

Csoportos órák

joga-header (2)

Csoportos
órák

Ha te is szeretnéd magad formába hozni, de nem szereted a hatalmas edzőtermeket, ugyanakkor egyedül sem szeretnél edzeni, akkor kiscsoportos óráink és változatos órarendünk pont neked való! A palettánkon különböző mozgásformák találhatóak így bátran válogathatsz. Óráinkon maximum 8 főt fogadunk, így a családias hangulat mellett az edzőnk kiemelt figyelme is megmarad!

alakformáló köredzés

alakformalo-shapeandsoul

Egy kör azonos ideig végzett gyakorlatok egymás utáni elvégzéséből, általában 8 gyakorlatból áll. Egy kört 4 szer ismétlünk. A körök között 2 perc pihenőt tartunk.
Ezt az óra típust ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a változatos edzéseket. Különféle eszközök és persze saját testsúlyunk használatával érjük el az intenzív zsírégetést. Az órák közben nagyszerűen fejlődik az erő és állóképességünk, illetve a koordinációnk is!
A teljes test átmozgatása után, megfelelő nyújtást végzünk!

Időpontok:
Kedd: 08:15, 10:15 és 19:15
Szerda: 10:15
Csütörtök: 09:15, 18:15, 19:15
Péntek: 08:15

kerek popsi program

kerekpopsi-shapeandsoul

Középpontban a popsi! Erősítő és formáló óratípus csak nőknek, ahol a has, láb és a popsi van fókuszban. Legtöbben kerekebb feneket, vékonyabb combokat, lapos hasat szeretnénk. Ezen az edzésen ez kerül fókuszba!
Hogy minél jobban meg tudjuk dolgoztatni e területeket, ezért egy-egy izomcsoportot több blokkban, változatos testhelyzetekben és különböző eszközökkel erősítünk.

Már 6 hét után látható eredmény!

Időpontok:
Csütörtök: 17:15

TRX

TRX-shapeandsoul

A TRX egy olyan saját testsúllyal végzett edzésmódszer, az edzések egy állványra felfüggesztett hevederrel történnek, amellyel személyre szabott nehézségű gyakorlatokat lehet végezni.
A TRX jól erősíti a test vázizmokat, valamint az eszköz széleskörű használata elősegíti az izomépítést, az izomegyensúlyt, a teljesítmény növelését és a stabilitást. Ha kihívásra vágysz, és szeretnéd az izomzatodat átfogóan fejleszteni, mindenképpen itt a helyed!
Fejleszti az erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a core izmok (has, medence, fenék, hát és mellkas) stabilitását tudjuk fejleszteni.

Időpontok:
Kedd: 18:15
Szerda: 08:15
Péntek: 09:15

kettlebell

kettlebell-shapeandsoul

Erősítő, zsírégető edzésforma. A kettlebell egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. A súlyos vasgolyók lendítésével tehetünk szert erőre és állóképességre. Ebben a sportban bárki feszegetheti a határait. Erősíti a fizikumot, zsírégető hatása kiváló.

Időpontok:
Hétfő: 10:15
Csütörtök: 08:15

HIIT

HIIT-shapeandsoul

30 perc alatt ugyanannyi kalóriát égetünk el mint egy 60 perces edzés alkalmával. Ez az edzés típus a pulzust folyamatosan magasan tartja, így zsírégetés mellett formál is. Saját testsúlyos, egyszerű gyakorlatokkal a nagy izomcsoportokat dolgoztatjuk meg. Gyakorlatokat maximum 40 másodpercig végezzük és ez idő alatt teljes erőbedobással dolgozunk. Rövid idő alatt fejleszti az állóképességet. Az edzés bemelegítéssel és nyújtással együtt 40 percet vesz igénybe.

 

Időpontok:
Péntek: 16:15

senior torna

senior-shapeandsoul

Mozogni idősebb korban is nagyon fontos az egészségmegőrzés érdekében. Könnyed zenés izület átmozgató torna vár Önökre , könnyű eszközökkel változatossá téve. Kis létszámú óra, így az óravezető maximális figyelemmel tud lenni a gyakorlatok helyes elvégzésére.

Időpontok:
Péntek: 11:15

gerinctorna

gerinctorna-shapeandsoul
Főként ülő, de akár fizikai munkát folytató vendégeinknek is ajánljuk. A testtartást javító és háti panaszokat megelőző hatása van. Hasizom, hátizom, farizom erősítése van fókuszban. Erősítő gyakorlatok mellett a nyújtás is nagy hangsúlyt kap. Az egész testet átmozgató gerinctréning alatt fejlődik a koordinációs képességünk is. 
 
 
Időpontok:
Kedd: 09:15, 17:15 
Csütörtök: 10:15, 16:15
Péntek: 10:15
3star