Shape&Soul_logo_CMYK_secondary_x_green

...akik segítenek

Kozma Zsáklin

fitnesz instruktor, személyi edző

Már gyermekkorom is a mozgás szenvedélyéről szólt, ami számomra a táncot jelentette, olyannyira, hogy tanulmányaimat színházi táncos szakon végeztem el. 2018-ban csöppentem bele a fitnesz világába, majd ebben az évben indultam el életem első fitnesz versenyén is. 2018-2019-ben fitnesz instruktori és személyi edzői tanulmányaimat végeztem el. Azóta foglalkozom személyi és kiscsoportos edzésekkel

Célom az, hogy megszerzett tudásommal, tapasztalataimmal segítséget tudjak nyújtani az óráimon résztvevő vendégeknek, sport szeretetét átadva ezzel.

Úgy gondolom, hogy a mai rohanó világban fontos időt szánni a mozgásra, sportolásra, már csak egészségügyi szempontból is. A testünkkel foglalkozni kell, nem csak használni!

Közel 20 éve jógázom, a Himalájai Jóga Tradíció jóga és meditáció tanárképzőjét végeztem el 2010-ben. A Tradícióban Szvámi Védától kaptam a mantra beavatásomat. Tanítani pedig 2007-ben kezdtem a jógát. Számomra mindig öröm, ha ezt a csodát másokkal is megoszthatom és átadhatom. 

2011 óta üzemeltetem a Himalájai Jóga Tradíció Facebook oldalát, ezzel is segítve Mestereink tanításainak a terjesztését. Számomra a jóga filozófia is nagyon fontos és örülök, hogy ez a mindennapjaimnak a része.

Édesanyám és édesapám is újságíró volt, nagypapám színművész így a kommunikációt már tényleg az anyatejjel magamba szívtam. A szakmai életem inkább a marketing kommunikáció felé vitt, sokat foglalkozom közösségi médiával is. A Bodor Tibor Kulturális Egyesület elnökeként azon is dolgozom, hogy a látássérültek a lehető legtöbb könyvet emberi hangon is meghallgathassák.

Puskás Kata Szidónia

meditáció és jóga oktató, kommunikációs szakember