Shape&Soul_logo_CMYK_secondary_x_green
infraslimx-header-shape-and-soul

infraskimX

InfraslimX

A legmodernebb technológiákat alkalmazva emeli magasabb szintre a testedzés alakformáló hatását.

infraslimX

infraslimx-header-shape-and-soul
infraslimx-gep-shape-and-soul

MILYEN SPORTESZKÖZ AZ INFRASLIMX?

A legújabb infrabicikli, ami teljesen más, mint amilyen fogalmunk eddig a sportról és az alakformálásról volt. Ez egy félig zárt gép, amelyben csak a testünk alsó része helyezkedik el.

A testmozgást egy bicikli biztosítja, amit mindenki a jelenlegi erőnléti állapotának megfelelően tud beállítani.

Az infraszaunákhoz hasonló speciális infrasugárzók vannak benne. Ezt egészíti még ki kollagén fényterápia, aromaterápia, ózon- és oxigénterápia.

MIÉRT OLYAN HATÉKONY?

A benne lévő technológiák kölcsönösen segítik egymást. A vákum térben a szövetek fellazulnak, a hajszálerek, kapilláris erek, erek kitágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal nagyobb lesz.

Ahogy nő a teljesítmény a szervezetnek több oxigénre lesz szüksége, ezt a többlet oxigént egy beépített oxigéngenerátor szolgáltatja, amitől terhelhetőbbek lesznek a sejtek, és sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint más sportolási lehetőségeknél.
infraslimx-uk-13-scaled

NAGY IZZADÁSSAL JÁR EZ AZ EDZÉSFORMA. EZ NEM MEGTERHELŐ?

Nem, egyáltalán nem megterhelő, mert a fej és a szív nincs benne a kabinban. Annak ellenére, hogy izzadunk, nem egy kellemetlen érzés. Az izzadás azért fontos, mert a sejtanyagcsere melléktermékei ezáltal tudnak kiürülni a szervezetből.

A méregtelenítő folyamatokat az infrasugarak támogatják, a biciklizés pedig felgyorsítja a nyirokkeringést, ami hamar eljuttatja a kiválasztó szervekig a méreganyagokat. A vákuum szívóhatása segíti a bőrön keresztüli méregtelenítést.

KIKNEK AJÁNLJUK A GÉPET?

Elsősorban azoknak, akik gyors eredményt szeretnének elérni az alakformálásban, narancsbőr kezelésben és a kardio edzésekben a lehető legrövidebb idő alatt.

Akik mozgásszegény életmódot élnek, és még nem találták meg azt a sportot, amit űzhetnének, kezdő életmódváltóknak, túlsúllyal rendelkezőknek.

Mindenkinek, aki felismeri azt a tényt, hogy az egészséges emberi test alapja a mozgás.
infraslimx-kiknek-javasolt-shape-and-soul

MIÉRT A JÖVŐ SPORTJA EZT A MEGOLDÁS?

Azok az emberek, akik eljutottak arra a tudati szintre, hogy az egészséges testben egészséges lélek lakozik, azok mindenképpen keresnek maguknak valamilyen sportolási lehetőséget. Ebbe a sportba nem szól bele az időjárás, nem napszakhoz köthető, egy teljesen privát környezetben, nyugalomban, erőnlétednek és fizikai állapotodnak megfelelően tudsz edzeni, alakot formálni és kikapcsolódni.

Az edzés élményét fokozhatod kedvenc zenéddel, nézheted a sorozataidat, vagy, ha új élményre vágysz, tekerhetsz a világ bármely pontján, ahol még nem jártál, a virtuális útvonal kivetítés segítségével.

MIT VEGYEK FEL AZ EDZÉSRE?

Az InfraSlimX edzéshez ajánlott öltözet a következő: rövidnadrág, sport melltartó és/vagy edző felső, zokni.

edzes-oltozet-infraslimx

Pozitív érvek az InfraslimX mellett:

Ellenjavallatok